Menu Luk

Hvordan med nye vinduer?

Det gamle kolonihavehus skal have nye vinduer, og ifølge foreningens vedtægter er der nogle klausuler på, hvilke typer vinduer der må isættes husene, så jeg har fundet vedtægterne frem.  Det første, jeg falder over, er, at vi ikke må skifte de gamle vinduer ud med mahogni vinduer, og jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet, fordi jeg forestiller mig vores lille kolonihavehus med mahogni vinduer, det vil mildest talt se morsomt og kikset ud. Ikke fordi jeg har noget imod mahogni vinduer, men det klæder selvfølgelig ikke et lille træhus på 15 m2 med små simple vinduer, og jeg må ærligt erkende, at jeg synes, det er en overflødig klausul her i kolonihaven. Det pudsige er dog, at der ikke er klausuler på, hvilke farver vinduerne her ude skal have, der er både lyserøde, grønne, sorte og hvide vinduer i husene, og skulle der være en enkelt ejer, der valgte mahogni vinduer, vil de ikke være mindre usmagelige end de lyserøde vinduesrammer.

Men jeg planlægger at tage ind i byggemarkedet for at se på udvalget af termoruder til vores lille hus, for jeg har en plan om at bruge kolonihavehuset mere end tidligere, for jeg elsker at være her ude, men indtil nu har det været for koldt inde i huset uden for sæsonen. Muligcvis vil jeg handle her: http://www.sparvinduer.dk/

Gode termovinduer kombineret med vores lille komfur kan gøre underværker i forhold til at holde varmen i vinterperioden, så jeg håber at finde nogle termoruder til huset, inden den kolde tid sætter ind.

Senest opdateret 04/02/2020 af Ejnar

Andre artikler

1 Comment

  1. Sven Helmet

    Ja, det er sq nogle sjove klausuler man nogle gange kan støde på i gamle vedtægter.
    Også indenfor foreninger findes der rigtig mange sjove vedtægter, som faktisk var helt oplagte dengang de blev skrevet ind, men som med tiden er blevet nærmest helt komiske.
    Måske der har været en super god grund til at forbyde mahogni vinduer i sin tid. Det må der jo næsten have været…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *