Menu Luk

Lån penge på kontanthjælp

lån penge på kontanthjælp

Hvor mange penge får man i kontanthjælp, og kan man låne penge på kontanthjælp: https://xn--forbrugsln-billige-dub.dk/laan-penge-paa-kontanthjaelp/? Satsen for kontanthjælp er noget lavere end satsen for dagpenge, men denne kræver også at du er medlem af en a-kasse.

For at få kontanthjælp skal du henvende dig hos kommunen eller jobcenteret og stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Du kan godt få kontanthjælp, selvom du ikke er medlem af en kasse.

  • Når man er 25 år gammel, kan man som hjemmeboende få 3.214 kr. om måneden i kontanthjælp.
  • Som udeboende kan man få 6.660 kr.
  • Er man gravid og mindst 12 uger henne, kan man få 10.335 kr. i kontanthjælp og har man egne børn i hjemmet, kan man få 13.732 kr.
  • For personer over 25 år, som er gift/samlevende kan man få 10.335 eller 13.732 afhængig af om man har forsørgelsespligt eller ej.
  • Enlige kan få 13.732 eller 17.131 afhængig af om de har forsørgelsespligt.

Kommunerne står for udbetaling af kontanthjælp, og hvis den ikke slår til, kan du låne penge på kontanthjælp.

Billige lån

Stort set alle mennesker kommer til at skulle tage et lån. Heldigvis er det muligt lån penge uden lønseddel, kreditvurdering og samt låne penge uden sikkerhed, klik her. Det er de færreste som kan købe et hus (eller en lejlighed) uden at skulle låne penge.

Mange vælger også at tage et lån til at kunne købe en bil. Derudover vil mange også få brug for at tage et ganske almindeligt forbrugslån. Derfor er det vigtigt at kunne finde de billigste lån. Der er utrolig stor forskel på de billige lån og de dyre lån. Ender du med at vælge et dyrt lån, kan de koste dig mange penge i sidste ende.

Du mærker det måske ikke med det samme, men når du engang har betalt dit lån af, har du måske betalt mange tusinde kroner mere, end hvis du havde valgt et billigt lån.

Hvis du vil have et billigt lån, bør du altid starte med at forhøre dig i din egen bank. Det er som regel din egen bank, som kan give dig de billigste lån med lav rente. Banken kender dig, og hvis du har styr på dine penge, vil banken højest sandsynligt gerne låne dig pengene billigt.

Lån online uden om banken

Selvom de billigste lån kommer fra din bank, så er det ikke altid en mulighed. Måske vil din bank ikke låne dig penge, eller måske er du nødt til at låne pengene hurtigt. I sådan et tilfælde bør du kigge på andre pengeinstitutter og se på muligheden for at låne penge online.

Når du skal sammenligne mulighederne for lån for at finde det billigste lån, så skal du huske at kigge på ÅOP. Det er den årlige omkostning i procent. Det er et tal som tager højde for alle udgifter ved lånet. Ved at sammenligne to lån med samme løbetid, kan du altid finde det billigste ved at vælge det med lavest ÅOP.

Kilde: Lån-sikkerhed.dk

Tagged med:
  • foredrag kontanthjælp

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.