Menu Luk

Mascara fra Revitalash

Jeg har en rigtigt god veninde. Hun skælder mig ud. Hovsa, bedste veninde, der skælder ud? Ja, det hænger sådan sammen, at hun vil mig det bedste. Og da hun selv går en del op i, hvordan hun ser ud, så mener hun, at jeg også skal gøre det. Derfor skælder hun mig ud, når hun ser, at jeg ikke bruger makeup. Hun kan fx finde på at sige til mig, at jeg har de smukkeste og mest blå øjne i verden, og det er en skam, at jeg ikke bruger mascara til mine øjenvipper. Hendes argument er, at omverden har brug for smukke ting og mine øjne, skal ses, fordi de er smukke. En mascara ville ligesom kunne ramme øjnene ind og få den smukke, blå farve endnu tydeligere frem.

Masser af mascara

Hun har flere gange givet mig en mascara i fødselsdagsgave – eller til jul. Jeg har tre, som bare ligger på stribe ude i badeværelset, hvor de tørrer ind. Jeg har måske forsøgt at bruge dem en enkelt gang hver især. Sidste gang vi havde diskussionen om mascara, fortalte jeg hende, at jeg synes ikke, at det vil se pænt ud. Min øjenvipper er ikke længere så lange, som de var for nogle år siden. Det vil se lidt fjollet ud, hvis jeg smører mascara på dem. Hun kiggede på mig med foragt i blikket. Hun sagde ikke noget om det. Hun skiftede bare emne, og vi talte om bøger, vi har læst.

En pakke med Revitalash

Der gik nogle dage, og så kom der en lille pakke med posten. Den var fra min veninde. Hun sendte mig en mascara fra et firma, der hedder Revitalash. I pakken lå der et lille brev fra hende. Hun skrev, at hun godt ved, at jeg ikke er den store makeupartist, men jeg måtte love hende at forsøge mig med den mascara, hun sendte. Jeg ringede hende naturligvis op og sagde tak for gaven. Jeg lovede hende at forsøge at bruge den mindst 3 gange, inden jeg lagde den til, at tørre ud sammen med de andre mascaraer hun igennem tiden har givet mig. Det lovede jeg.

Overraskende god og nemt

Første gang jeg forsøgte at lægge mascaraen, blev jeg lidt overrasket over, hvor nemt det egentlig var. Jeg må dog sige, at jeg også følte mig lidt fjollet. Sådan at se mig selv i spejlet med mascara op vipperne er jeg ikke vant til. Jeg forsøgte dog at ignorere ideen, jeg fik, om at mine øjenvipper klør.

Da jeg brugte mascaraen for anden gang, kunne jeg godt se, at den ligesom gav mine øjenvipper lidt mere volumen, end de har i virkeligheden. Det så faktisk pænt ud. Og jeg udviklede ikke besynderlige ideer om vipper, der klør. Tredje gang jeg tog mascaraen på, var det, som om at jeg altid har brugt mascara. Et eller andet sted var der noget, der havde ændret sig i mig. Jeg kunne godt lide at bruge den. Og det så flot ud. Fuldstændigt som hun havde sagt. Så jeg ringede til min veninde for at fortælle hende, at hun har ret. Hun gav mig også lov til at smide de andre mascaraer ud.

Andre artikler