Menu Luk

Rygestop hvordan?

Det er gået fuldstændigt at sporet for mig. Jeg ryger alt for meget. Jeg ved sådan set godt, hvorfor. Og jeg ved også, hvad jeg skal gøre, for at det bliver bremset. Men jeg gør ikke noget ved det. Måske fordi jeg er lidt for nervøs endnu. Eller også fordi jeg bare ikke gider. Endnu. Jeg har dog fået overtalt mig selv til at forsøge at trappe ned – og jeg vil gøre det ved at bruge e-cigaretter som disse: https://www.justvape.nu/da/produkt-kategori/e-cigaretter/. De siges at være nikotinfrie – og det er jo nikotinen, jeg vil væk fra.

Finde den bedste e-cigaret?

Jeg synes bare, at det er lidt af en uoverskuelig jungle at skulle ud i, når jeg skal finde en e-cigaret. Det er jo nemt nok at finde e-cigaretter på nettet. Men det er altså ikke nemt at finde ud af, hvordan de fungerer, og hvilken e-væske man skal vælge. Jeg kan jo se, at man kan få væsker til e-cigaretterne i massevis. Med frugtsmag eller med tobakssmag. Alt, hvad hjertet begærer.

Jeg kan også se, at man kan få reservedele til en e-cigaret. Det er nyt for mig. Første gang jeg så det, blev jeg helt paf. Men efter nærmere undersøgelser på nettet, så er det jo klart, at man skal kunne få reservedele. En e-cigaret er jo ikke bare en æske med nogle cigaretter i. Det er en slags maskine, og den skal passe til ens behov. Så selvfølgelig kan man få mundstykker til den, som gør, at man får en behageligere oplevelse, når man damper på den. Selvfølgelig kan man købe forskellige tanke, som e-væsken kan ligge i. Og ja, jeg har endda set, at man kan få e-cigaretter i byg-selv format. Så kan man selv lave sin helt specielle cigaret. Lidt på samme måde, som at man selv kan bygge sin egen motorcykel eller pc.

Just Vape er cool

Jeg sagde vist, at jeg vil prøve at bruge e-cigaretter i stedet for almindelige cigaretter, som man køber i en lille pakke. Derfor har jeg da også været inde hos forskellige e-shops for at se, hvad de koster, og hvordan de ser ud. Dne bedste butik var klart Just Vape.
Jeg siger dig, det er forvirrende. Man kan få dem i forskellige farver og udformninger. Fælles for dem alle sammen er dog, at man skal sørge for at finde en, som man har det behageligt med at komme i munden. De skriver ofte, at det vil gøre oplevelsen behageligere.

Oplevelse eller afvænning?

Og ja, det er så her, mit store spørgsmål kommer ind i billedet: Skal vi dampe på e-cigaretter, fordi vi vil have en god oplevelse, eller fordi vi vil igennem den svære periode, det er, når man har besluttet sig for at holde op med at ryge? Hvor er forskellen mellem at dampe, fordi man vil holde op med at ryge og så at dampe, fordi man vil have en god oplevelse? Jeg ville ønske, at der var flere e-cigaret-forhandlere, der ville skrive lidt mere om det. Fordi: Hvis jeg vil holde op med at ryge, så skal der altså gode argumenter til for, hvorfor jeg skal købe den ene eller den anden e-cigaret.

Andre artikler