Menu Luk

Match din neglelak med årstiden

Som årstiderne skifter, ændrer vi også vores påklædning – både hvad angår lag, materiale, styling og farver. Men ændrer du også din neglelak i løbet af året? Hvis ikke, så burde du! Neglene er nemlig et uhyre nemt sted at sætte ind, hvis du gerne vil fuldende dit look, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Her er vores guide til hvordan du med succes kan matche din neglelak med den pågældende årstid.

Neglelak: Foråret kalder på lyse toner og støvede pasteller

Foråret repræsenterer en ny start. Knopperne skyder på træerne og solen melder sin ankomst efter en lang og mørk vinter. De forede vinterstøvler skiftet ud med en lettere støvlet eller sneakers, og måske det er tid til at finde trenchcoaten frem på ny. Endelig kan man begynde at gøre noget ud af sin look uden at dø af kulde i forsøget. Når det kommer til neglelak, så kalder forårets følelse af en frisk start på lyse og friske nuancer. De lyse og spæde nuancer gør sig nemlig fremragende under den skarpe forårssol. Vælg en smuk og underspillet pastelfarve, fx syrenlilla eller mintgrøn, eller gå med en romantisk lyserød nuance. Du kan fx vælge blandt mange smukke pastelfarvede neglelakker på Luxplus, uden at skulle tømme sparegrisen.

Skru op for sommervarmen med hot neon og klare farver

Om sommeren kan man slippe afsted med det meste, når det kommer til neglelak. For om sommeren er der lidt friere spil hvad angår påklædning. Dette skyldes både at de højere temperaturer gør det muligt at vælge lidt friere i garderobens, men også at de fleste af os har lidt mere kulør om sommeren. Og dette er helt centralt, når det kommer til valg af neglelak. For om sommeren kan du uden problemer slippe afsted med at bruge klare, poppende sommerfarver. Fuchsia, hot pink, turkis og neonfarver generelt er indbegrebet af sommer. Pift sommerkjolen og sneaksene op med en lækker, klar sommerlak på dine brune hænder – dette er den bedste tid på året at bære skarpe farver. Tag et kig på dette overdådige udvalg af neglelak i forskellige stærke sommerfarver.

Lad dig inspirere af efterårets egne nuancer

Når efteråret kommer, så skifter vejret typisk radikalt. Herudover skifter naturen omkring os også – bladene på træerne falmer og gadebilledet farves af røde, orange og brune nuancer. Dette skal du lad dig inspirere af! Om efterårets kan du nemlig med fordel læne dig op af naturen som inspiration, når det kommer til valg af neglelak. Gå efter brændte orange og brune noter. Pres citronen og få det sidste ud af den snart falmende sommerkulør ved at bruge nude nuancer, som altid står skarpere på sommerbrune hænder. Du kan også lade dig inspirere af farverne i naturen, men skrue op for klarheden og således pifte dit look op en klar postkasserød eller appelsinorange.

Fuldend vinter looket med neglelakker i rolige eller kontrastskabende farver

Når vinteren kommer er vi efterhånden pakket virkelig godt ind. De lyse, farverige sommerkjole er erstattet af jeans og mørke vinterfrakker, halstørklæder, handsker og huer. År efter år er den farve, der dominerer gadebilledet, sort. Der er derfor to veje du kan gå, når det kommer til valg af neglelak i vintermånederne. Du kan enten fuldende de mørke toner med en mørk lak. Vælg fx en smuk, dyb bordeaux, en minimalistisk grå, et vamset brun eller en klassisk blank sort. Alternativt kan du vælge at skabe kontrast mod de mørke vinterklæder, ved at vælge en skarpere farve, fx en helt skarp citrongul, blodrød eller koboltblå nuance.

Andre artikler