Menu Luk

Når katten ødelægger den bærbare

Vores kat hedder Nemo, og han er en værre bisse. Men han er også meget kærlig og legesyg, og vi holder alle i familien meget af ham. Men en gang imellem kan han nu godt være en belastning, når han opfatter alt muligt som noget, man bare kan lege med.

Jeg blev i hvert fald kortvarigt godt gal i skralden på ham for et par dage siden, da han sprang rundt oppe på mit skrivebord og var temmelig meget i vejen for mig, da jeg sad og arbejdede ved min bærbare computer.

På et tidspunkt gik jeg ud i køkkenet for at hente en kop kaffe, og mens jeg skænkede den op, lød der pludselig et brag inde fra kontoret. Det viste sig, at Nemo var kommet til at vælte min bærbare ned fra bordet, og den var faldet så uheldigt, at skærmen var blevet smadret, så computeren var helt ubrugelig.

Så jeg måtte dagen efter i byen for at høre, om man kunne få et nyt display til notebook. Det kan man heldigvis, så det fik jeg ordnet på stedet formedelst nogle hundrede kroner. Det er helt vildt så stort et udvalg af displays, der faktisk findes. Se bare her som et eksempel.

Jeg sendte en ikke særligt venlig tanke til Nemo, da jeg betalte, og det er faktisk ikke første gang, at han har kostet mig penge i forbindelse med en computer. For godt et halvt år siden var det også ham, der væltede en kop kaffe ud over skrivebordet, så jeg blev nødt til at købe et nyt tastatur til min computer, for det var blevet totalt ødelagt. Heldigvis fandt jeg et super godt tastatur her: http://shop.notebookonline.dk/tastatur/producenter.aspx

 

Tagged med:
  • hvordan søges på internet
  • vælte en kop kaffe på skrivebordet

Andre artikler