Menu Luk

Hvad er Franchise

Hej Hvodden

Jeg går med tanken om at blive selvstændig og det har jeg faktisk gjort i en hel del år nu, men har desværre ikke endnu kunne komme på en idé jeg syntes holder helt.

Jeg er begyndt at tænke mere i retning af franchise, altså nu jeg ikke selv kan komme på den gyldne idé så kunne jeg måske få et liv som selvstændig i et allerede udviklet koncept… Jeg tænker også der er noget tryghed ved at man ikke skal starte helt fra bunden og har en hel kæde at “læne” sig lidt op ad. Jeg ved dog ikke ret meget om franchising og hvordan sådanne franchiseaftaler typisk er strikket sammen. Ved i noget om emnet eller kender i evt. gode steder at få information/rådgivning? Et bonusspørgsmål: Er der noget sted på nettet med en oversigt over forskellige franchisekæder her i Danmark?

Håber i har nogle gode svar eller kan lede mig til dem 🙂

Spørgsmålet kommer fra Michael, og mens vi lige undersøger det nærmere, kan det jo være, der er læsere her, der har nogle gode bud på det med franchise, franchisekæder osv.?

Senest opdateret 21/01/2013 af Ejnar

Tagged med:
 • franchisekæder
 • oversigt franchisetager
 • franchisekæder i danmark
 • https://yandex ru/clck/jsredir?from=yandex ru;search;web;;&text=&etext=1828 i519yaJ2ZU6DrDaJsp1d5yYHoU7qQOGx5PG1mkFdBlTTfXpSIJQkV67otpJTpZjx d0c8626457a0e69d9351537bbc56d1f40b1a5d4b&uuid=&state=_BLhILn4SxNIvvL0W45KSic66uCIg23qh8iRG98qeIXme
 • hvordan bliver man franchising
 • yhs-default

Andre artikler

4 Comments

 1. Per

  Hej Michael

  Typisk er en franchiseaftale bygget sådan op at du som franchisetager køber dig ind i konceptet og brandet ved at betale et engangsbeløb og derefter løbende royalties som ofte er en procentsats af omsætningen i virksomheden. På ChainIndex.dk kan du læse rigtig meget omkring franchising, franchiseaftaler, fordele og ulemper samt ChainIndex.dk fungere som et udstillingsvindue for franchisekæder der søger nye forhandlere/franchisetagere. Udbudet er både allerede etablerede danske kæder og spændende udenlandske koncepter der ønsker at etablere sig i Danmark og derfor søger det der hedder en master franchisetager til at starte konceptet op og viderudvikle det i Danmark.

  Håber du kan bruge det til noget.

 2. Rune Andersen

  Jeg ved at Super1Rent har franchise inden for rengøringfirma, hvis dette kunne være interesseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *