Menu Luk

Julegaveideer

Hvert år til jul dukker det samme problem op mange steder: Der mangler julegaveideer! Det er klart, at skal der gives julegaver til unge mennesker, der lige har stiftet bo, er det nemt at komme med masser af julegave ideer – men det er sværere, når det handler om mere satte og voksne mennesker, der har det hele i forvejen. Der kommer kreativiteten i forhold til at få julegaveideer virkelig på en prøve.

 

Julegaveideer med en kant

Lad os prøve at samle nogle lidt anderledes julegaveideer, som du forhåbentlig kan blive inspireret af her. Blandt de mere lige for julegaveideer kan nævnes:

 • En ny mobiltelefon med MP3 afspiller kan være en glimrende julegaveide
 • Et abonnement på et godt fagblad er en julegaveide med indhold
 • Et kurophold eller et weekendophold er da blandt de mere kreative julegaveideer
 • Måske nye lamper i hele huset?

Uanset hvad du vælger, er det altid ulejligheden værd at tænke lidt over, hvordan modtageren af gaven vil betragte det, du giver. En af mange julegaveideer de senere år er slankekure og den slags. Det er unægteligt lidt af et signal at sende til modtageren, ikke?

Julegave ideer til begge køn

Hvis du skal give julegaver til et par, er der masser af inspiration at hente i de mange webbutikker, der sælger alt muligt. Du kan også give bøger i julegave – eller en lækker kurv med økologiske madvarer, som de fleste kan glæde sig over.

Julegaveideer kommer ikke af sig selv, og derfor kunne det være skønt, hvis nogle af læserne her vil dele deres erfaringer og viden om, hvordan man nemt kan få gode ideer til julegaver. Der skal jo findes på noget at lægge under træet, ikke?

Hvordan kommer du på julegaveideer, der skaber glæde hos modtageren? Lad os høre fra dig!

Senest opdateret 04/02/2020 af Ejnar

Tagged med:
 • julegaveideer
 • anderledes julegaveideer
 • julegaveideer til familie
 • julegaveideer til par

Andre artikler

12 Comments

 1. Rune Andersen

  Et godt tip hvis man har børn er, at få lavet en kalender med sine børn eller måske et foto på lærred. Det vil bedsteforældrene helt sikket sætte pris på, og så koster det ikke så meget :O)

 2. Frederik

  Hvis jeg er desperat, så plejer jeg bare at give en god flaske rødvin og noget chokolade fra Peter Beier. Så er man aldrig gået helt galt i byen 🙂

 3. Nynne

  Vi kender dem alle de personer i vores omgangskreds eller familiemedlemer der bare har alt og ikke som sådan mangler noget. Ofte har jeg givet disse personer et gavekort til en restaurant så de kan få en dejlig aften med god mad og vin – det kan man aldrig få nok af 🙂

 4. Nanna

  En god, og meget personlig julegave kunne være en fotobog med billeder af det seneste år af din familie. Den er unik, og så kan man få utrolig mange gavetyper på nettet.

 5. Alexander

  Som mand vil jeg også mene, at et slips er en rigtig god julegaveidé. Personligt elsker jeg i hvert fald at få et godt kvalitets slips – især hvis det er i et fedt mønster eller f.eks. lavet i strik.

 6. Kasper Tang

  Mange af os har garanteret stået i den situation, at de ikke ved hvad enten mor eller bedstemor skal have i julegave. Derfor kunne garn og garn tilbehør også være en god idé. Tag et kig på http://rito.dk/ hvor du finder masser af spændende hobbyartikler, også til den yngre gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *