Menu Luk

Hvorfor kan jeg ikke tabe mig?

[box] Hej hvodden.dk! Jeg har forsøgt at tabe mig de sidste par år, men uanset hvad jeg gør, taber jeg næsten ingenting. Jeg spiser kun lidt, og jeg motionerer en smule også. Men alligevel sker der intet på vægten. Kan I svare mig på, hvorfor jeg ikke kan tabe mig? Linda[/box]

Hej Linda

Du skriver én ting, der sandsynligvis er svaret på dit problem med at tabe dig: Du spiser næsten ingenting.

Det betyder, at din krop sætter din forbrænding ned til det lavest mulige, fordi den simpelthen ikke får mad nok. Og når du så endelig spiser et eller andet, tager din krop ALT, hvad den kan fra det måltid. Og smutter der en sodavand, alkohol eller søde sager ned, ryger alt sukkeret lige i fedtdepoterne.

Du kan læse en rigtig god artikel om en slankekur, der bare virker: Den bedste slankekur i verden

Du KAN tabe dig!

Du skal sørge for at spise mindst tre daglige måltider, og du skal sørge for at få fedt fra avocado, mandler og olivenolie. Det er helt nødvendigt for at din krop kan få gang i forbrændingen igen.

Styr helt udenom hvide fødevarer. Det er for eksempel sukker, pasta, ris, kartofler og det meste brød. Spis kød hver dag – gerne kylling. Du SKAL have proteiner, hvis du skal tabe dig.

Overvej at købe bogen “Spis maven flad”. Den er faktisk rigtig god. Held og lykke, Linda.

 

Senest opdateret 04/02/2020 af Ejnar

Tagged med:
 • kan ikke tabe mig
 • hvorfor kan jeg ikke tabe mig
 • jeg kan ikke tabe mig
 • palæokur
 • spiser kun en måltid men taber mig ikke
 • spiser næsten ingenting men taber mig ikke

Andre artikler

3 Comments

 1. Lise

  Det er nogle rigtigt gode råd, du kommer med her. Især det med at styre udenom hvide fødevarer – det er afgørende for at vi piger kan tabe fedt på maven især.

 2. Effektivkur.dk

  Du kan nemt tabe dig, også uden at være på en skør diæt hvor man kun må spise røde pølser. Fokuser på at spise langsomme kulhydrater frem for hurtige kulhydrater ( se: http://www.effektivkur.dk/ny-pa-siden/) og så top op med magert kød og grøntsager. Det eneste man ikke skal gøre er at spise mindre – man skal tværtimod spise mere – men af det rigtige.

 3. Frederik

  Prøv med en palæokur. Det virkede super godt for mig og slap de overflødige kilo på kun få måneder. Kan helt klart anbefales herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *