Menu Luk

Stress

Nu er det jo almindeligt kendt, at stress ikke er en sygdom i sig selv, men at stress kan fremkalde alvorlige sygdomme. Tegn på stress kan være søvnløshed, svimmelhed eller store følelsesmæssige udsving. Måske oplever du, at du ikke kan falde i søvn over en længere periode. Det kan også være, at du har hjertebanken uden at have anstrengt din krop. Sker det over længere tidsperiode, kan det være et tegn på stress, men sker det kun periodevist mellem andre tidsrum, hvor du faktisk sover godt, er det ikke sikkert, at du har stress. Alle kan have en søvnløs nat. Måske er det varmen, som gør, at du ikke kan falde i søvn.

Få hjælp med coaching

Oplever du derimod, at du ikke sover godt over en længere periode, eller at dit søvnmønster pludseligt ændrer sig, så kan det være et tegn på, at du har stress, og det skal du have hjælp til. Søg professionel stresscoaching. Det kan i de fleste tilfælde medvirke til, at din livskvalitet bliver meget bedre. Og det er dét, det handler om: Livskvalitet.
Når vi har stress, så forringes vores selvværd og vores livskvalitet. Det er der ikke nogen mennesker, der fortjener. Ikke kun den fysiske livskvalitet, men også den mentale forringes af stress.

Skræddersyet forløb

Stress coaching kan skræddersys til lige den form for stress, du har. Forløbet, som din stress coach hjælper dig igennem, bliver tilpasset dig, alt efter hvor du er i dit liv. Det kan være, at du er ung og har stress på grund af skolen eller studierne. Det kan også tænkes, at du er et menneske, der har været ude for et alvorligt traume, som har ført til stress. I skal ikke igennem det samme forløb. Nogle af værktøjerne i får til at håndtere stressen med vil være de samme, men situationerne I skal bruge dem i, er ikke ens. Stress coaching hjælper jeg med at genkende situationerne og bearbejde dem.

Andre artikler