Menu Luk

Hvordan kommer man ud af RKI?

Lån trods rki

Er du havnet i RKI (som faktisk hedder Experian i dag) og registreret som dårlig betaler? Så kan det være svært eller faktisk umuligt at låne penge nogen steder. Men nu er der heldigvis hjælp til dig, der er kommet i knibe og står i RKI. Klik på knappen herunder og besøg Lån-rki.dk – så er du på vej ud af at være registreret i RKI som dårlig betaler:

Det er firmaet Lån-rki.dk, der via en række specialister kan hjælpe de fleste ud af RKI og Debitor Registret. Og det er værd at tage imod ydelserne fra Curodan, hvis du er havnet i RKI. Det er nemlig nærmest umuligt at låne penge nogen steder, hvis du står i RKI!

Garanterede Lån

Når du har fået hjælp fra Garanterede Lån, kan du finde en række fremragende tilbud på RKI lån på Lån-rki.dk.

I dag kan virksomheder indberette personer uden behørig dokumentation. Det vil også sige at man i visse tilfælde kan bede registret om at blive afregistreret igen.

En virksomhed må indberette dig hvis:

 1. Der ikke er strid i sagen
 2. Beløbet er mere end kr. 200,-
 3. Der er sendt 3 skriftlige rykkere
 4. Der er advarsel om inkasso og indberetning på sidste rykker

Det betyder at du i tilfælde af ikke behørig dokumentation, kan bede om at blive slettet igen. Dette kan en gældsspecialist nemt hjælpe dig med.

Senest opdateret 18/02/2022 af Morten

Tagged med:
 • curodan
 • hvordan kommer man ud af rki
 • hvordan kommer jeg ud af rki
 • gældsspecialist
 • hvordan kommer man ud af debitor registret
 • hvordan kommer man ud af inkasso

Andre artikler

7 Comments

 1. Sofia

  Uha det må ikke være sjovt, at være registreret i RKI. Jeg tror faktisk der er mange flere registreret end vi går og tror. Det er ikke lang tid siden jeg var til et møde, hvor en af deltagerne ligefrem sad og pralede med, at han var havnet i RKI fordi han ikke gad og betale en p-bøde.

  Han skulle skamme sig skulle han. Håber ikke det er mentaliteten derude blandt danskerne.

  • Thomas

   Ja der er mange firmaer som outsourcer bogholderiet til nogle meget aggressive inddrivere som ikke tøver med rki overdragelse.

 2. Kim Jørgensen

  Der er rigtig mange danskere registreret i RKI. De seneste tal lyder vist på et godt stykke over 200.000 danskere 🙁

 3. NC

  @Kim Jørgensen – Det er det bestemt, men man er jo selv herre over økonomien og egne beslutninger. Det må være på plads at hvis man låner penge at man så selvfølgelig betaler tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.