Menu Luk

Smykker hvordan?

Min kæreste og jeg skal begge to til eksamen i næste uge. Det bliver den sidste eksamen for hendes vedkommende. Hun bliver student. Selv har jeg endnu to fag, som jeg skal op i, inden jeg kan kalde mig student. Det bliver så fedt at få det overstået. Og vi får en lang sommerferie, inden vi skal videre. Jeg skal på CBS, og hun vil på Københavns Universitet. Min mor har spurgt, om vi skal flytte sammen, nu hvor vi skal til at være studerende. Det skal vi dog ikke. Jeg bliver boende herhjemme. Min kæreste vil gerne bo på kollegie, men det er lidt svært for hende at finde et værelse.

En ring til hende

Det er nu ikke noget, der bekymrer mig. Jeg har andre ting at tænke på. Jeg håber nemlig ikke, at hun møder en eller anden ældre studerende på kollegiet og falder for ham. Jeg ved jo godt, at vi ikke kommer til at ses så meget efter sommerferien. Derfor skal hun have et minde om mig. Og ja, jeg har været på udkig efter ringe til kvinder, fordi jeg gerne vil give hende en, så hun ikke glemmer mig. Og nej, det skal ikke være sådan en forlovelsesring eller sådan noget. Det skal bare være en speciel ring, der viser hende, at jeg holder af hende. Jeg vil give hende en ring, der får hende til at tænke på mig.

Smykker til kvinder er sgu svært

Jeg har ledt og ledt efter ringe til hende, men den idé, jeg har i hovedet, kan jeg slet ikke finde. Det må ikke være en dyr ring. Men den må gerne være af sølv eller forgyldt. Det kan jeg ikke helt afgøre. Det vigtigste er, at den har et unikt design, og at den passer på hendes finger. Ikke nødvendigvis på hendes ringfinger. Måske skal jeg lede efter en ring til tommelfingeren. Åh det er altså svært – det med at finde smykker til kvinder. Heldigvis fandt jeg et stort udvalg hos https://www.promiz.dk/shop/frontpage.html

Andre artikler